HLN.be APK Download – for DPG Media Services

2017 vidmate

HLN.be APK is a free app listed in News & Magazines Apps. It is very easy to install HLN.be app on your android device.

Als eerste mee met de actualiteit, het nieuws uit je buurt, de strafste video’s en de leukste spelletjes? Jij kiest. Via het vernieuwde menu van de HLN app navigeer je heel eenvoudig tussen ‘Nieuws’, ‘In de buurt’, ‘Video’ en ‘Puzzel’.

Bovenaan de app ben je in één klik mee met de meest recente artikels en video’s, Sport, Showbizz, Nina, Bizar, Geld, Eten, Tech, Mobiliteit, Wonen, Reizen of Wetenschapsnieuws. En bij belangrijk nieuws ben jij als eerste op de hoogte via gratis pushberichten.

Het beste van de HLN app
• In de buurt: selecteer je favoriete gemeenten en blijf op de hoogte van regionaal nieuws, toffe adresjes en evenementen bij jou in de buurt.
• Video: alle straffe beelden die je gezien moet hebben, bekijk je hier. De interessantste fragmenten uit populaire tv-programma’s en trending video’s van over de hele wereld. Laat je entertainen en zoek inspiratie in de dagelijkse selectie van onze redactie.
• Puzzel: daag jezelf uit met meer dan 50 gratis puzzels, spelletjes en quizzen. Neem het op tegen andere lezers via highscores.

Haal meer uit de app met deze handige functies
• Snel een artikel opzoeken? Via het nieuwe snelmenu in de HLN app heb je directe toegang tot de zoekfunctie.
• Een artikel opslaan of makkelijk terugvinden? Bewaar ze met één klik in ‘Jouw leeslijst’. Lees deze artikels in de app wanneer het jou het best uitkomt.
• Zin in een podcast? We verzamelen HLN’s beste podcasts nu via de geïntegreerde podcastspeler in de HLN app.

Handig om te weten
De HLN-app is gratis te downloaden. Je hebt een abonnement om HLN+ artikels te lezen. Om onbeperkt te kunnen lezen, kun je in de app of via de website (https://www.hln.be/abonnementen) een HLN Mobiel maandabonnement afsluiten. Dit abonnement kost € 7,99 per maand.

Enkele apparaten worden niet ondersteund door de HLN app. Heb je problemen met het downloaden van de app? Lees dan verder bij ‘additional information’.

Volg HLN op social media
Altijd op de hoogte blijven? Volg HLN.be op Facebook, Instagram of Twitter:
Facebook: https://www.facebook.com/HLN.be
Instagram: https://www.instagram.com/hln_be/
Twitter: https://twitter.com/hln_be

Vragen of suggesties?
Heb je een vraag of opmerking over de HLN app of over HLN in het algemeen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar [email protected]

Privacy
HLN (Het Laatste Nieuws) is een uitgave van DPG Media.
Gebruikersvoorwaarden: https://www.dpgmedia.be/gebruiksvoorwaarden
Privacy statement: https://www.dpgmedia.be/privacy

Download APK(v8.9.2)

This article comes from the Internet and does not representvidmate filePosition, please indicate the source for reprinting:https://www.pcorld.com/3753/hln-be-apk-download-for-dpg-media-services/

playit video